Yandex Metrica
SON DAKİKA

Zeytin Ağacı dizisinin galasında gerilim tırmanmıştı! Tuğba Büyüküstün ve Seda Bakan tartışmasında şaşırtan paylaşımı!

Zeytin Ağacı dizisinin galasında gerilim tırmanmıştı! Tuğba Büyüküstün ve Seda Bakan tartışmasında şaşırtan paylaşımı!

Sevilen diziler arasında yerini almayı başaran Zeytin Ağacı dizisinin galasında Tuba Büyüküstün, rol arkadaşı Seda Bakan'a sesini yükseltmiş ve gerilim yaşanmıştı. Konuya ilişkin ise ikiliden şaşırtan bir paylaşım geldi.

Yaşam

22.07.2024, 17:24

Geçtiğimiz yıl Netflix'te yerini alan sonrasında ise sevilen diziler arasına girmeyi başaran Zeytin Ağacı dizisinin geçtiğimiz haftalarda galası gerçekleşmişti. 

27 Ağustos 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 27 Ağustos 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

DİZİ GALASINDA KAOS

Başrollerinde Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Fırat Tanış, Serkan Altınorak'ın yer aldığı dizinin galası kaoslu geçmişti. Dizide rol alan Murat Boz, Fırat Tanış ve Serkan Altınorak galaya gelmeyerek tüm dikkatleri üzerine çekmiş bir çok isnan ise neden gelmediğini merak etmişti. 

Ferdi Tayfur ve kızı Tuğçe Tayfur arasında ipler gerildi: Beni harcadı... Ferdi Tayfur ve kızı Tuğçe Tayfur arasında ipler gerildi: Beni... Haberi Görüntüle

'SUS ARTIK' DEMESİ TEPKİ TOPLADI

Dizinin galasında ise Tuba Büyüküstün ve Seda Bakan konuşma sırasında aralarında tartışma çıkmış Tuba Büyüküstün konuşurken Seda Bakan'ın sözünü kestiğinini belirterek, "Seda, sus tamam, sus artık" demesi büyük yankı uyandırmıştı. 

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'den aşk pozları! Kucak pozlarına binlerce beğeni yağdı! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'den aşk pozları! Kucak pozlarına binlerce... Haberi Görüntüle

İKİLİDEN YENİ PAYLAŞIM

Büyküstün'ün tepkisi sonrasında sosyal medyadan linç yiyen ünlü oyuncu sosyal medya hesabından durumu düzeltmek için paylaşımda bulundu.  Seda Bakan ile birlikte görüntülü konuşan Büyüküstün o anları sosyal medya hesabından sevelenleriyle paylaşarak aralarında herhangi bir sorun olmadığını belirtti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading