Yandex Metrica

Meteoroloji ve AKOM tarih vererek uyardı! İstanbul'da yaşayanlar dikkat: Sağanak geliyor

Meteoroloji ve AKOM tarih vererek uyardı! İstanbul'da yaşayanlar dikkat: Sağanak geliyor

İstanbul'da sıcak havalardan bunalan vatandaşları sevindirecek bir açıklama geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 5 günlük hava tahmin raporunu paylaştı. Yarın İstanbul'da sağanak yağmur geçişlerinin olacağı konusunda uyarı geldi.  

Gündem

03.07.2024, 23:24

İstanbul'da yaşayan milyonlarca vatandaşmevsim normalleri üzerinde seyreden sıcak havalar nedeniyle bunalırken meteoroloji yarından itibaren sıcak havanın yerini gök gürültülü sağanak yağışa bırakacağını duyurdu. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM İstanbul için güncel hava durumu raporunu yayımladı. Buna göre, Marmara'da İstanbul için sağanak uyarısı yapıldı.

E-Devlet'ten 'akraba silme' özelliği sosyal medyada yayılmıştı! İşin gerçeği çok başka çıktı! E-Devlet'ten 'akraba silme' özelliği sosyal medyada yayılmıştı! İşin gerçeği çok... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA GÖK GÜRÜLTÜLÜ YAĞIŞ BEKLENİYOR

Meteoroloji'nin raporuna göre yarın öğle saatlerinden sonra Marmara'nın güney kesiminde yağış beklenirken, İstanbul'da ise gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak.

Sağlık Bakanlığı duyurdu! Suudi Arabistan'da tedavi gören 13 Türk için uçak görevlendirildi Sağlık Bakanlığı duyurdu! Suudi Arabistan'da tedavi gören 13 Türk için... Haberi Görüntüle

AKOM'DAN UYARI GELDİ

Konuya ilişkin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Dairesi Başkanlığı'ndan da (AKOM) yapılan uyarıda, yarın megakentte metrekareye 3 ila 10 kilogram arasında yağış düşmesinin beklendiği açıklandı. Rüzgarın ise poyrazdan orta kuvvette, akşam ise sert eseceği duyuruldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading