Yandex Metrica

Sitede Ara

Borrusia Dortmund'dan flaş Ferdi Kadıoğlu kararı! Bonservis rekoru kırılacak

Borrusia Dortmund'dan flaş Ferdi Kadıoğlu kararı! Bonservis rekoru kırılacak

EURO 2024'teki performansıyla dikkat çeken Ferdi Kadıoğlu, Borussia Dortmund'un radarına girdi. Alman ekibi, milli futbolcu için yaptığı teklifi güncelleyerek bonservis rekoru kırabilir.

Spor

05.07.2024, 11:55

EURO 2024'te sergilediği performansla kendisine hayran bırakan Ferdi Kadıoğlu, Avrupa'nın dev kulüplerinin dikkatini çekti. En ciddi talibi ise Nuri Şahin'in teknik direktörlüğünü yaptığı Alman devi Borussia Dortmund oldu.

Sivasspor'dan savunma hattına takviye: İşte ilk transfer Sivasspor'dan savunma hattına takviye: İşte ilk transfer Haberi Görüntüle

BORUSSIA DORTMUND TEKLİFİNİ GÜNCELLİYOR

Fenerbahçe'de geçirdiği başarılı sezonun ardından birçok kulübün transfer listesine giren Ferdi Kadıoğlu için Borussia Dortmund, ilk teklifini güncelleme kararı aldı. Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Alman ekibi milli futbolcu için yaptığı 20 milyon euroluk teklifi artırmayı planlıyor.

Galatasaray'da flaş ayrılık: Dev rakama gidiyor Galatasaray'da flaş ayrılık: Dev rakama gidiyor Haberi Görüntüle

BONSERVİS REKORU KIRILABİLİR

Borussia Dortmund'un, yeni teklifinin 22.5 milyon euronun üzerine çıkması durumunda Ferdi Kadıoğlu, Süper Lig'den transfer edilen en pahalı yerli futbolcu unvanını alacak. Alman ekibi, Fenerbahçe'nin kabul etmesi halinde Ferdi Kadıoğlu'nu ikna etmeye çalışacak.

3 Büyükler'in gözdesinden transfer açıklaması! Mou'nun etkisi ne olacak? 3 Büyükler'in gözdesinden transfer açıklaması! Mou'nun etkisi ne olacak? Haberi Görüntüle

ARSENAL VE NAPOLİ DE PEŞİNDE

Ferdi Kadıoğlu'na sadece Borussia Dortmund değil, Arsenal ve Napoli gibi büyük kulüpler de ilgi gösteriyor. Bu durum transfer yarışını daha da kızıştırıyor.

EURO 2024'te bugün hangi maçlar oynanacak? İşte günün programı (1 Temmuz 2024) EURO 2024'te bugün hangi maçlar oynanacak? İşte günün programı (1... Haberi Görüntüle

SEZON PERFORMANSI

24 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 51 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 4.324 dakika süre alarak 3 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. Ferdi Kadıoğlu, hem Fenerbahçe hem de milli takımda gösterdiği performansla Avrupa'nın dikkatini çekmeyi başardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading