Yandex Metrica

Emeklilerin beklediği fırsat geldi! 4A, 4B, 4C'liler dikkat! 3 Bin TL emekli ikramiyelerinde karar verildi!

Emeklilerin beklediği fırsat geldi! 4A, 4B, 4C'liler dikkat! 3 Bin TL emekli ikramiyelerinde karar verildi!

Emekli vatandaşlara bayram ikramiyeleri ödemeleri yakın zamanda hesaplara yatması bekleniyor. Emekli vatandaşlara yönelik yapılan 3 bin TL emekli ikrmaiye zammının ardından 4A, 4B ve 4C emeklilerinin hesaplarına yatacağı emekli ikramiye tarihleri de belli oldu.

Ekonomi

11.06.2024, 15:25

Türkiye'de 16 milyondan fazla emekli vatandaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla emekli ikramiyelerine yüde 50 zam yapılmış 3 bin TL'ye çıakrtılmıştı. emekli vatandaşlara yönelik yapılan zam sonrasında ise gözler banka hesaplarına çevrildi. 

Türkiye ve Rusya arasında nükleer enerji teması! Türkiye ve Rusya arasında nükleer enerji teması! Haberi Görüntüle

4A, 4B VE 4C EMEKLİLERİ ÖDEME TARİHLERİ

Kurban Bayramına sayılı günler kala emekli vatandaşların yanı sıra dul yetim maaşı, 65 yaş aylığı ödemelerinden faydalanacak olan vatandaşlar, emekli ikramiyelerine yönelik merak edilenleri duyurdu.

Kurban Bayramı öncesinde 10-14 Haziran arasında  emekli vatandaşlara yatırılması planlanan emekli ikramiyelerine yönelik 4A, 4B, 4C ve Emekli Sandığından faydalanan vatandaşların hesaplarına yatacak ikramiyenin tarihleri de belli oldu.

4A- SSK'lı vatandaşlar Kurban Bayramından önce 12-13-14 Haziran tarihleri arasında ödemelerini alabilecek. 

4B- Bağ-Kur'lu vatandaşlar ise Kurban Bayramından önce 11 Haziran'da ödemelerini hesaplarında görebilecek.

4C- Emekli Sandığı kapsamında ise Kurban Bayramından önce 10 Haziran'da hesaplarına ikramiyeler yatacak. 

Faizler ne zaman düşecek? Mevduat faizi, konut kredisi faizi 2025'te düşer mi? Faizler ne zaman düşecek? Mevduat faizi, konut kredisi faizi 2025'te... Haberi Görüntüle

BAYRAM İKRAMİYESİNDEN KİMLER FAYDALANABİLECEK

3 bin TL emekli vatandaşların yanı sıra bayram ikramiyesinden faydalanacak olan vatandaşlar ise, dul yetim aylığı alanlar, şampiyon sporcular, vaife malullüğü, 65 yaş aylığı alanlar, güvenlik korucuları, terör örgütünden zarar gören sivil vatandaşlar, gaziler ve şehit yakınları ikramiyelerden faydalanabiliyor.

 

Habere Tepki Ver

4

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading