Yandex Metrica

Ev almak isteyenlere bayram hediyesi! Tam 1 milyon TL devlet destekli kredi musluğu açıldı!

Ev almak isteyenlere bayram hediyesi! Tam 1 milyon TL devlet destekli kredi musluğu açıldı!

Ziraat Bankası'ndan ev almak isteyen vatandaşlara tam 1.1 milyon TL konut kredisi verilecek. Devlet destekli verilecek olan ev kredisinde 120 ay vade imkanıyla vatandaşlar artık gönül rahatlığıyla ev sahibi olabilecek. Kredi muslukları bu bayram konut için açıldı.  

Ekonomi

11.06.2024, 09:56

Ziraat Bankası yüksek konut fiyatları ve kredi faiz oranlarına karşı ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Ziraat Bankası tarafından açıklanan 'Ortak konut kredi' kampanyasıyla en az iki en fazla beş kişi bir araya gelerek ev sahibi olabilecek.

Bu kampanya kapsamında 120 ay vade fırsatı da vatandaşlara sağlanacak. Yüksek faiz oranları yerine düşük faizli konut kredisi kullanma imkanı, bayram öncesinde Ziraat Bankası tarafından vatandaşlara veriliyor.

Türk şirketi o ülkede altın çıkaracak! 30 milyon dolarlık iş birliği! Türk şirketi o ülkede altın çıkaracak! 30 milyon dolarlık iş... Haberi Görüntüle

EV SAHİBİ OLMAK ARTIK DAHA KOLAY

Türkiye'de ev sahibi olma hayali, son yıllarda artan konut fiyatları ve kredi oranlarıyla neredeyse imkansız hale gelmişti. Fakat Ziraat Bankası'nın yeni başlattığı ortak konut kredi kampanyasıyla bu hayali gerçekleştirmek artık hiç de zor değil.

Faizler ne zaman düşecek? Mevduat faizi, konut kredisi faizi 2025'te düşer mi? Faizler ne zaman düşecek? Mevduat faizi, konut kredisi faizi 2025'te... Haberi Görüntüle

DETAYLAR VE ÖDEME PLANI BELLİ OLDU

Kampanya, 2’den 5 kişiye kadar olan gruplara, ortaklaşa kredi kullanma imkanı sunuyor. Bu sayede kredi taksitleri bireysel başvurulara göre çok daha uygun imkandan sağlanarak dar gelirli kişilerin ev sahibi olma imkanını artırıyor.

Örnek olarak, 47.497,29 TL’lik aylık taksit ödemesi gereken bir konut kredisi, beş kişi tarafından kullanıldığında kişi başına düşen taksit miktarı 9.499 TL’ye düşüyor. Bu durum, özellikle yüksek kredi miktarlarında ödemeleri büyük ölçüde hafifletiyor.

Emeklilerin borçları sıfırlanıyor! Meclis'ten fıstık gibi müjde geldi: O tarihte tüm borçlar silinecek Emeklilerin borçları sıfırlanıyor! Meclis'ten fıstık gibi müjde geldi: O tarihte... Haberi Görüntüle

120 AY VADE FIRSATI

Kamu bankalarından Ziraat Bankası'nın düşük faizli ve devlet destekli sunduğu konut kredisi 120 ay vadeli olarak vatandaşlara, ihtiyaç sahiplerine veriliyor. Banka talep halinde ihtiyaç sahiplerine ödeme erteleme gibi fırsatlar da sunuyor.

Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinden ya da şubelerinden yeni konut kredisi kampanyasına ilişkin detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading