Yandex Metrica

Irak'ın kuzeyinde PKK provokasyonu: Teröristler, Dergele köyünü ateşe verdi

Irak’ın kuzeyindeki köylere giren ve sivilleri kalkan yaparak birliklerimize havan atışı yapan teröristler, yerlerinin tespit edilememesi için ormanları ateşe vermeye başlamıştı. Her türlü alçakça plana rağmen kaçacak yerleri olmadığını anlayan PKK’lı teröristler, şimdi de Dergele ve Miska köylerindeki mühimmat depolarını havaya uçurdu.

Gündem

03.07.2024, 16:48

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'nin eli kanlı terör örgütleriyle olan etkin ve kararlı mücadelesi tüm hızıyla devam ederken hainler, Irak'ın kuzeyinde PKK provokasyonu yapmaya başladı. Konuya ilişkin açıklama Milli Savunma Bakanlığı'ndan geldi.

Hayrettin Karaoğuz nereli? Kastamonulu mu? Hayrettin Karaoğuz nereli? Kastamonulu mu? Haberi Görüntüle

DERGELE KÖYÜNÜ ATEŞE VERDİLER

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

''Irak’ın kuzeyindeki köylere giren ve sivilleri kalkan yaparak birliklerimize havan atışı yapan teröristler, yerlerinin tespit edilememesi için ormanları ateşe vermeye başlamıştı. Her türlü alçakça plana rağmen kaçacak yerleri olmadığını anlayan PKK’lı teröristler, şimdi de Dergele ve Miska köylerindeki mühimmat depolarını havaya uçurdu.''

Açıklamanın devamında ''Köylülerin hayatını hiçe sayarak köy içindeki mühimmat depolarını patlatan teröristler, Dergele köyünü ise tamamen ateşe verdi.'' denildi.

MİT Başkanı Kalın'dan kritik temas: Hamas lideri Heniyye ile görüştü MİT Başkanı Kalın'dan kritik temas: Hamas lideri Heniyye ile görüştü Haberi Görüntüle

''BEKLEYEN SONDAN KURTULAMAYACAKLAR''

''Teröristler ne yaparsa yapsın, kendilerini bekleyen sondan kurtulamayacak!'' denilen açıklamanın sonunda ''Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ise masum sivillere, çevreye ve doğaya zarar gelmemesi için operasyonlarına dikkatli şekilde devam ediyor. Teröristler ne yaparsa yapsın, kendilerini bekleyen sondan kurtulamayacak.'' ifadelerine yer verildi.

Habere Tepki Ver

2

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading