Yandex Metrica

Nuri Şahin o oyuncuların biletini kesti! Dortmund'dan gönderilecekler

Nuri Şahin o oyuncuların biletini kesti! Dortmund'dan gönderilecekler

Nuri Şahin yönetimindeki Borussia Dortmund, transfer döneminde üç futbolcuyla yollarını ayırmayı planlıyor. Youssoufa Moukoko, Sebastian Haller ve Karim Adeyemi için teklifler değerlendirilecek.

Spor

26.06.2024, 18:46

Bundesliga'da hayal kırıklığı yaratan bir sezonu geride bırakan ve Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid'e kaybeden Borussia Dortmund, transfer çalışmalarına hız verdi. Teknik direktörlük görevine Nuri Şahin'i getiren Alman ekibi, kadroda revizyona gidiyor.

Dortmund'un başına geçen Nuri Şahin'in ilk transferi Fenerbahçe'den! Dortmund'un başına geçen Nuri Şahin'in ilk transferi Fenerbahçe'den! Haberi Görüntüle

3 FUTBOLCUYA TRANSFER İZNİ

Alman basınında yer alan haberlere göre, Borussia Dortmund yönetimi Youssoufa Moukoko ve Sebastian Haller'e transfer izni verdi. Ayrıca Karim Adeyemi için 30 milyon euro veya üzerinde bir teklif gelmesi durumunda bu teklifin değerlendirileceği belirtildi.

Rakibimiz Portekiz'den grup imha hedefi! Rakibimiz Portekiz'den grup imha hedefi! Haberi Görüntüle

TAKIMDA KALMAK İSTEYEN İSİMLER

Diğer yandan, Salih Özcan ve Niklas Süle'nin takımda kalmak istedikleri ifade edildi. İki oyuncu da yeni sezonda Borussia Dortmund'un başarısı için mücadele etmeye devam edecek.

Konyaspor'dan transfer hamlesi: hedef 10 numara Konyaspor'dan transfer hamlesi: hedef 10 numara Haberi Görüntüle

NURİ ŞAHİN'İN YENİ GÖREVİ

Nuri Şahin, Borussia Dortmund'un teknik direktörlüğüne getirilmesinin ardından, takımı yeniden yapılandırma sürecine odaklanmış durumda. Şahin, eski takımında teknik direktör olarak başarıyı yakalamak için kadroda gerekli düzenlemeleri yapıyor.

Dortmund, Hummels ile yolları resmen ayırdı Dortmund, Hummels ile yolları resmen ayırdı Haberi Görüntüle

GELECEK PLANLARI

Borussia Dortmund, transfer dönemi boyunca kadrosunu güçlendirmek ve daha rekabetçi bir takım oluşturmak için çalışmalarını sürdürecek. Yeni transferlerin yanı sıra, mevcut oyuncuların performansını artırmayı hedefleyen teknik ekip, önümüzdeki sezon daha başarılı sonuçlar elde etmeyi amaçlıyor.

Borussia Dortmund taraftarları, Nuri Şahin'in liderliğinde takımlarının yeniden zirveye oynayacağına inanıyor. Transfer döneminde yapılacak hamleler ve kadronun güçlendirilmesi, taraftarların yeni sezona olan umutlarını artırıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading