Yandex Metrica

Okan Buruk'un senaryosu tuttu! Rafa Silva transferi bitiyor

Okan Buruk'un senaryosu tuttu! Rafa Silva transferi bitiyor

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un dün yaptığı açıklamalar sonrasında, Benfica'nın yıldız oyuncusu Rafa Silva'nın yeni takımı belli olmak üzere.

Spor

11.06.2024, 11:09

Galatasaray ile adı anılan ve Portekiz ekibi Benfica'dan ayrılan Rafa Silva'nın, sarı-kırmızılı takımın gündeminde olmadığı doğrulandı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, dün yaptığı açıklamada, "Rafa Silva kaliteli bir oyuncu. Şu anda serbest statüde ve çok fazla talibi var. O yüzden şu anda gündemimizde değil. Beklentileri çok yüksek ve büyük ihtimalle Suudi Arabistan'a gidecektir." ifadelerini kullanmıştı.

Brezilya medyası yazdı: Sambacı, Fenerbahçe'ye çok yakın Brezilya medyası yazdı: Sambacı, Fenerbahçe'ye çok yakın Haberi Görüntüle

SUUDİ ARABİSTAN TRANSFERİ KESİNLEŞİYOR

Okan Buruk'un açıklamalarını doğrulayan haberler Suudi basınından geldi. Arriyadiyah'ın haberine göre, Rafa Silva, Suudi Arabistan takımı Al-Shabab ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Haberde, 31 yaşındaki oyuncunun transferinin tamamlanması için yalnızca resmi onayın kaldığı ifade edildi.

Galatasaray hazırlık maçı hangi kanalda? Galatasaray - Trencin maçı ne zaman oynanacak? Galatasaray hazırlık maçı hangi kanalda? Galatasaray - Trencin maçı ne... Haberi Görüntüle

TRANSFERİN DETAYLARI

Suudi Arabistan'da kulüpler için bütçelerin hazırlandığı ve haziran ayı sonuna kadar bütçelerin belli olacağı belirtildi. Bu durumda, kulüplerin transferlere resmi olarak temmuz ayından itibaren başlayabileceği kaydedildi. Al Shabab'a yakın bir kaynak, Rafa Silva transferinin başarısız olma ihtimali üzerine, "Rafa, şu ana kadar kendisine Türkiye'den gelen teklifleri görmezden gelmeyi ve yeni bütçenin oluşmasının ardından anlaşmanın kesin olarak tamamlanmasını beklemeyi tercih etti." şeklinde açıklama yaptı.

Galatasaray aradığını Fransa'da buldu: Doue ile görüşmeler devam ediyor Galatasaray aradığını Fransa'da buldu: Doue ile görüşmeler devam ediyor Haberi Görüntüle

OKAN BURUK'UN İLERİ GÖRÜŞLÜLÜĞÜ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Rafa Silva'nın Suudi Arabistan'a transfer olacağı konusunda yaptığı tahminde haklı çıktı. Buruk'un bu öngörüsü, Galatasaray'ın transfer stratejilerinde ne kadar titiz ve dikkatli bir yaklaşım sergilediğini gözler önüne serdi.

Amedspor'dan savunma hattına bomba transfer! Amedspor'dan savunma hattına bomba transfer! Haberi Görüntüle

RAFA SILVA'NIN KARİYERİ

Rafa Silva, Benfica formasıyla gösterdiği performansla Avrupa'nın birçok kulübünün dikkatini çekmiş bir oyuncu. 31 yaşındaki Portekizli yıldız, Benfica'da geçirdiği başarılı sezonların ardından serbest statüye geçti ve birçok kulüpten teklif aldı. Suudi Arabistan'dan gelen cazip teklif, Silva'nın kariyerinde yeni bir sayfa açmasına neden olacak gibi görünüyor.

Fenerbahçe, Lugano'yu elerse kiminle oynayacak? FB, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rakibi Fenerbahçe, Lugano'yu elerse kiminle oynayacak? FB, Şampiyonlar Ligi 3. eleme... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'IN TRANSFER PLANLARI

Galatasaray, Rafa Silva'nın transferinin dışında başka isimlerle ilgilenmeye devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk ve yönetim, sarı-kırmızılı takımı yeni sezonda daha güçlü bir kadro ile sahaya çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Taraftarlar, gelecek transferlerin Galatasaray'ı şampiyonluk yarışında ne kadar ileriye taşıyacağını merakla bekliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading