Yandex Metrica

Ve Beşiktaş ilk transferini İstanbul'a getiriyor

Ve Beşiktaş ilk transferini İstanbul'a getiriyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Gabriel Paulista ile anlaşmak üzere. Siyah-beyazlı ekibin, 33 yaşındaki Brezilyalı stoperle 2 yıllık sözleşme imzalayacağı iddia ediliyor.

Spor

11.06.2024, 10:15

Beşiktaş, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Teknik direktörlük görevine Giovanni van Bronckhorst'u getiren siyah-beyazlılar, futbolcu transferinde de ilk büyük hamlesini yapmaya hazırlanıyor.

Acun Ilıcalı transferlerini açıkladı:Gelirse sürpriz olmaz Acun Ilıcalı transferlerini açıkladı:Gelirse sürpriz olmaz Haberi Görüntüle

PAULISTA BEŞİKTAŞ YOLUNDA

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Beşiktaş, Atletico Madrid ile sözleşmesi sona eren Gabriel Paulista ile anlaşmaya çok yakın. 33 yaşındaki deneyimli stoperin, Beşiktaş ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtiliyor.

Galatasaray aradığını Copa America'da buldu! İşte o yıldız futbolcu Galatasaray aradığını Copa America'da buldu! İşte o yıldız futbolcu Haberi Görüntüle

ATLETICO MADRID'DEN BEŞİKTAŞ'A

Devre arasında transferi gündeme gelen ancak son dakikada 6 aylığına Atletico Madrid’e giden Gabriel Paulista, bu kez Beşiktaş'ın teklifini kabul etti. Beşiktaş yönetimi, Van Bronckhorst’un kadrosunda görmek istediği başarılı futbolcuyla tüm konularda anlaşma sağladı.

Arda Güler'in Real Madrid'deki görevi belli oldu! Arda Güler'in Real Madrid'deki görevi belli oldu! Haberi Görüntüle

İSTANBUL'A GELİŞİ BEKLENİYOR

Gabriel Paulista'nın kısa süre içinde menajeriyle birlikte İstanbul’a geleceği ve sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeyi imzalayacağı ifade edildi. Beşiktaş taraftarları, Paulista'nın gelişini ve imza törenini sabırsızlıkla bekliyor.

İspanyollar EURO 2024'ün flaş kadrosunu açıkladı: 3 Türk en iyi 11'de İspanyollar EURO 2024'ün flaş kadrosunu açıkladı: 3 Türk en iyi... Haberi Görüntüle

TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Beşiktaş, Gabriel Paulista transferiyle birlikte savunma hattını güçlendirmeyi hedefliyor. Siyah-beyazlı ekip, transfer döneminde kadrosunu daha da güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vermek isteyen Beşiktaş, transfer çalışmalarında titiz bir politika izliyor.

Gabriel Paulista'nın Beşiktaş'a transferi, siyah-beyazlı taraftarlar arasında büyük bir heyecan yaratmış durumda. Tecrübeli stoperin performansı ve takıma yapacağı katkılar, Beşiktaş'ın yeni sezon hedeflerine ulaşmasında önemli rol oynayacak.

Beşiktaş yönetimi, Gabriel Paulista'nın yanı sıra diğer transfer hedeflerini de belirlemiş durumda. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un istekleri doğrultusunda hareket eden yönetim, yeni sezonda güçlü bir kadro kurmayı amaçlıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading