Yandex Metrica

4 bin 340 hakim ve savcının yeri değişti! Atama kararları Resmi Gazete'de

4 bin 340 hakim ve savcının yeri değişti! Atama kararları Resmi Gazete'de

4 bin 340 hakim, savcı ve mahkeme üyesi ve başkanının görev yerinin değiştirilmesine dair Hakim ve Savcılar Kurulu kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Gündem

29.06.2024, 11:20

Daha önce tamamlanan Adli ve İdari Yargı 2024 yılı Ana Kararnamesi sonrası 4 bin 340 hakim, savcı ve mahkeme üyesi ve başkanının görev yerinin değiştirildi. Hakim ve Savcılar Kurulu kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Şok iddia: Oğuz Murat Aci'nin katili Timur Cihantimur, cezaevinde intihar etti! Şok iddia: Oğuz Murat Aci'nin katili Timur Cihantimur, cezaevinde intihar... Haberi Görüntüle

4 BİN 340 HAKİM VE SAVCININ YERİ DEĞİŞTİ

Resmi Gazete’de yer alan 21.02.2024 tarihli ve 253 sayılı karar ile 37 hakim ve savcının görev yeri değiştirilirken, 13.06.2024 tarihli ve 820 sayılı karar ile ise 4 bin 9 hakim, savcı ve Adliye ve Ağır Ceza Mahkemesi üyeliği ve başkanlığına atamalar yapıldı. Aynı tarihli ve 821 sayılı karar ile ise 290 İdare ve Vergi Mahkemesi üyeliklerine ve başkanlıklarına ise görevlendirmeler gerçekleştirildi.

MGM duyurdu: Güzel havalara aldanmayın, o şehirlerde yaşayanlar sağanak yağmurdan dolayı sokağa adım atamayacak! MGM duyurdu: Güzel havalara aldanmayın, o şehirlerde yaşayanlar sağanak yağmurdan... Haberi Görüntüle

4 İLİN CUMHURİYEET BAŞSAVCISI DEĞİŞTİ

Yapılan atamalara göre; Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına, atandı. Zafer Koç'un yerine Yakup Ali Kahveci getirildi.

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Karaköse ise Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına atandı.

Mustafa Gökçe ise Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcısı oldu.

Ankara Garı önündeki terör saldırısı davasında karar açıklandı Ankara Garı önündeki terör saldırısı davasında karar açıklandı Haberi Görüntüle

YILMAZ TUNÇ: HAYIRLI OLSUN

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, atama kararlarına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yılmaz Tunç açıklamasında "Hâkimler ve Savcılar Kurulumuzun adli yargı hakim ve Cumhuriyet savcıları atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Ataması yapılan hâkim ve Cumhuriyet savcılarımıza adaletin tecellisi yolunda üstün muvaffakiyetler diliyorum.Yargı camiamız, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun." dedi. 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading