Yandex Metrica

Arda Güler'den flaş Montella çağrısı!

Arda Güler'den flaş Montella çağrısı!

A Milli Futbol Takımı'nın genç yıldızı Arda Güler, Portekiz karşısında alınan 3-0'lık mağlubiyetin ardından sosyal medya hesabından teknik direktör Vincenzo Montella ile ilgili anlamlı bir paylaşımda bulundu. Güler'in mesajı, milli takımın geleceğine dair umut verici ifadeler içerdi.

Spor

23.06.2024, 10:23

Portekiz maçında yedek kulübesinde başlayan Arda Güler, karşılaşma sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, teknik direktör Vincenzo Montella ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. 

Genç futbolcu, paylaşımında "Bu takıma inanmaktan ve bizi desteklemekten vazgeçmeyin çünkü biz son dakikaya kadar ülkemiz için savaşmayı bırakmayacağız." ifadelerini kullandı.

Arda Güler bu paylaşımıyla milli takımın aldığı kötü sonucun ardından hem taraftarları hem de takım arkadaşlarını motive etmeyi amaçladığını gösterdi. Güler, hem saha içindeki performansıyla hem de saha dışındaki tutumuyla takımına olan bağlılığını ve inancını bir kez daha ortaya koydu.

EURO 2024 son 16 turu tahminleri! Yapay Zeka Avusturya- Türkiye maçının galibini... EURO 2024 son 16 turu tahminleri! Yapay Zeka Avusturya- Türkiye... Haberi Görüntüle

MONTELLA'DAN DESTEK

Teknik direktör Vincenzo Montella, Portekiz maçı sonrası yaptığı açıklamalarda Arda Güler'in performansını ve mücadele azmini övmüştü. Montella, Güler'in yorgun olmasına rağmen sakatlık riskine karşın sahaya çıkmak istediğini ve takım için elinden geleni yaptığını belirtmişti.

Arda Güler'in bu paylaşımı, Montella'nın oyuncusuna olan güvenini pekiştirirken, genç yıldızın milli takıma olan bağlılığını ve motivasyonunu da gözler önüne serdi.

Trabzonspor, Rumen yıldızı KAP'a bildirdi! Transfer resmen bitti Trabzonspor, Rumen yıldızı KAP'a bildirdi! Transfer resmen bitti Haberi Görüntüle

MİLLİ TAKIM TARAFTARINA ÇAĞRI

Arda Güler'in paylaşımı, milli takım taraftarlarına da bir mesaj niteliğindeydi. Güler, taraftarlardan takıma olan inançlarını ve desteklerini sürdürmelerini isteyerek, milli takımın her zaman mücadeleye devam edeceğini vurguladı.

Habere Tepki Ver

3

0

1

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading