Yandex Metrica

Sitede Ara

DMM İsrail'in yalanını ifşa etti! 'Silah bulduk' diyerek yaygara koparmışlardı

DMM İsrail'in yalanını ifşa etti! 'Silah bulduk' diyerek yaygara koparmışlardı

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, İsrail Savunma Bakanlığı'nın resmi hesabından 'El Halil'de tutuklanan bir kişinin silahına el konuldu' iddiasıyla paylaşılan görüntülerdeki silahın oyuncak olduğunun tespit edildiğini duyurdu.  

Dünya

28.06.2024, 09:52

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) soykırımcı İsrail'in bir yalanını daha ifşa etti. 

İsrail, Gazze Şeridi'ndeki soykırım ve Batı Şeria'daki insanlık dışı ihlallerini meşrulaştırmak için yalan içerikler paylaşmaya devam ediyor. 

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan paylaşımda, İsrail'in Batı Şeria'da ele geçirildiğini iddia ettiği silahların oyuncak olduğu açıklandı. 

Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic'den dikkat çeken açıklama: Avrupa ve dünyadaki mevcut durumun kızışacak Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic'den dikkat çeken açıklama: Avrupa ve dünyadaki mevcut... Haberi Görüntüle

"İSRAİL'İN PROPAGANDA KAMPANYASINA İTİBAR ETMEYİNİZ"

DMM'den yapılan açıklamada "İsrail Savunma Bakanlığı'nın resmi hesabından paylaşılan, 'El Halil'de tutuklanan bir kişinin silahına el konuldu' iddiasıyla paylaşılan görüntülerdeki silahın gerçek olmadığı tespit edilmiştir. Bahse konu paylaşımdaki fotoğrafta tüfek olduğu iddia edilen silahın, aslında oyuncak olduğu ve birçok oyuncak sitesinde satışta olduğu belirlenmiştir. İsrail'in Gazze'de işlediği soykırımı meşrulaştırmak ve dünya kamuoyunu manipüle etmek amacıyla yürüttüğü propaganda kampanyasına itibar etmeyiniz" denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading