Yandex Metrica

Eylem Tok ve oğlunun yakalanma anlarını izleyen acılı anne konuştu: Saçı yerine kalbini değiştirseydi!

İstanbul'da ölümlü kaza sonrası önce Mısır'a oradan da ABD'ye firar eden Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur'un Boston’da gözaltına alındığı anlara ait polis kamerası görüntüleri ortaya çıkmıştı. Anne ve katil oğlu elleri arkadan kelepçelendi. Eylem Tok ve oğlu ayrı ayrı araçlarla götürülürken Eylem Tok'un imajını değiştirmesi dikkatlerden kaçmadı.Oğuz Murat Aci'nin gözü yaşlı annesi Pervin Aci o görüntüleri izledi, "4 aydır bu anı bekliyordum" dedi. Saçını kestiren ve boyatan Eylem Tok için ise, "Saçını değiştirmiş ama önce kalbini değiştirseydi"   

Gündem

29.06.2024, 12:05

İstanbul Kemerburgaz'da 1 Mart'taki korkunç kazada Oğuz Murat Aci'nin ölümüne sebep olduktan sonra 17 yaşındaki oğlu Timur  Cihantimur'la birlikte yurt dışına firar eden anne Eylem Tok ABD'de yakalandı. Mahkemeye çıkarılan Eylem Tok ve oğlu tutuklanarak cezaevine gönderildi.Yakalanma anlarına ilişkin görünülerini izleyen Murat Aci'nin annesi  "Aman Allah'ım bu hali çok bekledim 4 aydır bu hali bekliyordum. Oğlumun katillerini böyle görmek beni mutlu etti. Adalet yerini buldu. Hiç düşünmüyorlardı böyle olacağını. Hayatlarına çok güzel devam etmişler. O gülüşleri günlerce gözümden gitmedi" dedi. 

İzmir'i PKK yaktı! Sabotajı örgütün şehir yapılanması üstlendi: 'Diyarbakır'daki yangının intikamını aldık' İzmir'i PKK yaktı! Sabotajı örgütün şehir yapılanması üstlendi: 'Diyarbakır'daki yangının... Haberi Görüntüle

EYLEM TOK VE OĞLU BÖYLE YAKALANDI

İstanbul'da ölümlü kaza sonrası önce Mısır'a oradan da ABD'ye firar eden Eylem Tok ve oğlu Timur  Cihantimur'un yakalandığı anların görüntüsü ortaya çıktı. ABD'nin Boston eyaletinde yakalanan Anne ve katil oğlu elleri arkadan kelepçelendi. Eylem Tok ve oğlu ayrı ayrı araçlarla götürüldü.

Yenilenme kongreye kadar tamamlanacak! AK Parti'de bazı başkanların istifaları istenecek! Yenilenme kongreye kadar tamamlanacak! AK Parti'de bazı başkanların istifaları istenecek! Haberi Görüntüle

SAÇLARINI SARIYA BOYADI 

Cihantimur’un görüntülerin bir bölümünde aynı yerde kelepçeli halde tutulan annesi Tok’a “Sende kelepçe var mı? Tamam, tamam. Gördüm, tamam. Sende kelepçe var mı diye sordum” dediği duyuluyor. Yeniden Cihantimur’un bulunduğu araca giderek açık camdan konuşan polis memuru, “Kaç yaşındasın sen arkadaşım” diye soruyor; Cihantimur da “17 yaşındayım” diye cevap veriyor. 12 dakikalık polis kamerası görüntüsünün sonlarına doğru siyah uzun bir elbise ve spor ayakkabılar giyen ve saçları sarıya boyanmış olan Eylem Tok’un bir polis tarafından elleri kelepçeli şekilde yürütüldüğü görülüyor. Beklenen ekip aracı geldikten sonra polis memurları birbirlerine “Görüşürüz” diyor ve görüntü bitiyor.

Bakan Uraloğlu'ndan müjde! Şehrin can damarı olacak: Günde 1 milyon kişinin seyahat etmesi bekleniyor! Bakan Uraloğlu'ndan müjde! Şehrin can damarı olacak: Günde 1 milyon... Haberi Görüntüle

ACILI ANNE: HAYATLARINA ÇOK GÜZEL DEVAM ETMİŞLER

Oğuz Murat Aci’nin acılı annesi Pervin Aci konuştu. Acılı anne "Aman Allah'ım bu hali çok bekledim 4 aydır bu hali bekliyordum. Oğlumun katillerini böyle görmek beni mutlu etti. Adalet yerini buldu. Hiç düşünmüyorlardı böyle olacağını. Hayatlarına çok güzel devam etmişler. O gülüşleri günlerce gözümden gitmedi. Hala da gitmiyor şimdi de suratı gözümden gitmiyor. Kılık kıyafetini değiştirmiş, önceki kıyafeti yok saçını kestirmiş. Anne değil katil o, anne olsaydı hem çocuğunu hem benim çocuğumu kurtarırdı. Saç değişmiş ama şuradaki kalp değişmiş mi aynı. Kalp, önce kalbini değiştirseydi."

 

Hayrettin Karaoğuz nereli? Kastamonulu mu? Hayrettin Karaoğuz nereli? Kastamonulu mu? Haberi Görüntüle

ABD SONRASI KÜBA'YA KAÇACAKLARDI

Ayrıca mahkeme belgelerinde; Türk yetkililerin Eylem Tok ve oğlu Timur  Cihantimur'un ABD sonrası Küba'ya gitmek için sahte pasaport almaya çalıştığını düşündüğü bilgisi de yer aldı. ABD'li yetkililer, anne ve oğlunun kaçma riski olduğuna kanaat getirdi. ABD'li yetkililer, Eylem Tok ve oğlunun 18 Haziran'daki duruşmaya kadar tutukluluklarının devamına karar verdi. 

Kazada hayatını kaybeden Murati Aci

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading