Yandex Metrica

Galatasaray'ın yeni transferi Batshuyi imza için İstanbul'da

Galatasaray'ın yeni transferi Batshuyi imza için İstanbul'da

Galatasaray, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Belçikalı golcü Michy Batshuayi ile anlaşmaya vardı.

Spor

01.07.2024, 14:31

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Michy Batshuayi, sarı-kırmızılı kulübe imza atmak için İstanbul'a geldi. Fenerbahçe'den ayrılan Batshuayi, Galatasaray forması giymek üzere İstanbul'a iniş yaptı.

Ferdi Kadıoğlu çıtayı yükseltti! Ali Koç rakam vermişti Ferdi Kadıoğlu çıtayı yükseltti! Ali Koç rakam vermişti Haberi Görüntüle

BASIN MENSUPLARININ BULUNDUĞU NOKTADAN ÇIKMADI

İstanbul Havalimanı'na iniş yapan Michy Batshuayi, basın mensuplarının bulunduğu noktadan farklı bir yerden çıkış yaptı.

Flaş Kenan Karaman transferi! Süper Lig devi kancayı taktı Flaş Kenan Karaman transferi! Süper Lig devi kancayı taktı Haberi Görüntüle

RESMİ İMZA YAKINDA

Galatasaray yönetimi, Batshuayi'nin sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Transferin detaylarının kısa süre içerisinde açıklanacağı belirtildi.

EURO 2024'te bugün hangi maçlar oynanacak?| (22 Haziran 2024) İşte günün programı EURO 2024'te bugün hangi maçlar oynanacak?| (22 Haziran 2024) İşte... Haberi Görüntüle

YENİ SEZON İÇİN GÜÇLÜ BİR ADIM

Galatasaray, Batshuayi transferiyle hücum hattını güçlendirmeyi hedefliyor. Belçikalı golcü, kariyerinde Chelsea, Borussia Dortmund ve Fenerbahçe gibi önemli kulüplerde forma giydi. Sarı-kırmızılıların, yeni sezonda Batshuayi'nin tecrübesiyle başarıya ulaşmayı planladığı ifade ediliyor.

PSG'den Barcelona'nın yıldızına rekor teklif! Futbol tarihi böylesini görmedi PSG'den Barcelona'nın yıldızına rekor teklif! Futbol tarihi böylesini görmedi Haberi Görüntüle

BATSHUAYI'NİN KARİYER ÖZETİ

Michy Batshuayi, profesyonel kariyerine Standard Liege'de başladı. Daha sonra Marsilya'ya transfer olan Batshuayi, buradaki performansıyla dikkat çekti ve Chelsea'ye transfer oldu. İngiltere Premier Lig'de de başarılı bir performans sergileyen Batshuayi, Borussia Dortmund ve Valencia gibi kulüplerde kiralık olarak forma giydi. Fenerbahçe'de geçirdiği sürenin ardından Galatasaray'a transfer olan Batshuayi, sarı-kırmızılı formayla yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.

Galatasaray taraftarları, Batshuayi'nin transferiyle büyük bir heyecan yaşarken, sarı-kırmızılı yönetim yeni sezonda iddialı bir kadro oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading