Yandex Metrica

Bayram tatilinin bilançosu ağır oldu! Bayram'ın üçüncü günü trafik kazaları arttı! Yüzlerce kaza onlarca can kaybı...

Bayram tatilinin bilançosu ağır oldu! Bayram'ın üçüncü günü trafik kazaları arttı! Yüzlerce kaza onlarca can kaybı...

Milyonlarca vatandaş Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkmasının ardından tatil köylerine ve memleketlerine akın etti. Ancak yollardaki kalabalık nedeniyle bayramın üçüncü günüde trafik kazaları yaşandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 842 trafik kazası yaşandığını ve 6 kişinin hayatını kaybettiği, bin 327 kişinin yaralandığını duyurdu.

Gündem

18.06.2024, 13:37

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkmasının ardından vatandaşlar da tatil köylerine akın etti. Bayramda milyonlarca vatandaş ise tatili fırsat bilerek memleketlerinde aileleriyle vakit geçirmeye gitti. Ancak trafikte yaşanan yoğunluklar nedeniyle birçok geçiş noktaları araç trafiğiyle kitlendi.

SON DAKİKA: Çanakkale beşik gibi sallandı! SON DAKİKA: Çanakkale beşik gibi sallandı! Haberi Görüntüle

BAYRAM'IN BİLANÇOSU AĞIR OLDU

Arefe gününden bu yana yaşanan bayram trafiği neticesinde ise binlerce trafik kazası meydana geldi. Bayramın ikinci günü 17 Haziran'da 824 trafik kazası meydana geldi. Kazalarda 6 kişi hayatını kaybederken ilk üç günde 2 bin 402 trafik kazası yaşandı. Toplamda ise 22 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Yaşanan trafik kazalarında ise 4 bin 43 kişi hayatını kaybetti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Terör örgütü kıpırdayamaz hale geldi' Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Terör örgütü kıpırdayamaz hale geldi' Haberi Görüntüle

1 MİLYON 72 BİN ARAÇ DENETLENDİ

Bayramın üçüncü günü de trafik kazalarının önüne geçilmesi amacıyla yetkililer toplamda 375 bin 311 araç denetlendi. 23 bin 857 araca hız ve radar nedeniyle işlem yapıldı. Toplamda ise 1 milyon 72 bin 742 araç denetlendi. 67 binden fazla araca ise hız ve radar nedeniyle işlem yapıldı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading