Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan Milli Kurtuluş Günü paylaşımı: 'Yaşasın Azerbaycan'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan Milli Kurtuluş Günü paylaşımı: 'Yaşasın Azerbaycan'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan'ın Milli Kurtuluş Günü'nü kutladı. 

Gündem

15.06.2024, 20:07

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Azerbaycan'ın Milli Kurtuluş Günü'nü kutladı. Erdoğan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Can Azerbaycan'ın 15 Haziran Milli Kurtuluş Günü'nü en kalbi duygularımla tebrik ediyor, Azerbaycanlı tüm kardeşlerime selam ve muhabbetlerimi iletiyorum. Yaşasın Azerbaycan."

Victoria Vera Blyth kimdir? Victoria Vera Blyth neden öldü? Victoria Vera Blyth kimdir? Victoria Vera Blyth neden öldü? Haberi Görüntüle

TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ'UN MESAJI

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş da Azerbaycan'ın Milli Kurtuluş Günü'nü tebrik etti. Kurtulmuş'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle: "Tarihi, kültürel ve siyasi birlikteliğin çok ötesinde sarsılmaz bir dostlukla birbirimize bağlı olduğumuz can Azerbaycan'ın 15 Haziran Milli Kurtuluş Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum." 

Tatilciler dikkat! Meteoroloji'den şiddetli sağanak uyarısı: O 4 bölge yağmura teslim olacak! Tatilciler dikkat! Meteoroloji'den şiddetli sağanak uyarısı: O 4 bölge yağmura... Haberi Görüntüle

AZERBAYCAN MİLLİ KURTULUŞ GÜNÜ

Azerbaycan'ın milli bayramlardan biri olan Azerbaycan Milli Kurtuluş Günü, ilk olarak 15 Haziran 1997'de ilan edilmiş, 1998 yılında ise anayasaya konularak her yıl kutlanmaya başlanmıştır.

Bu kutlu gün, Azerbaycan'ın 1991'de ilan ettiği tam bağımsızlık gününü temsil ediyor. 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading