Yandex Metrica

İstanbul'dan 9 günlük kaçış! Şehir çıkışlarında Kurban Bayramı yoğunluğu

Kurban Bayramı tatili nedniyle memleketlerinin yanı sıra tatil beldelerine gitmek isteyen vatandaşlar bayram arifesinde yollara düştü. Sabahın erken saatlerinde D-100 Karayolu Ankara istikametinde ve Çamlıca Gişeleri'nde trafik yoğunluğu oluştu. Araçlar zaman zaman durma noktasına geldi.

Gündem

15.06.2024, 12:52

Bakanlar kurulunda alınan kararın ardından Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarıldığı duyurulmuştu. Yapılan duyurunun ardından kent genelinde birçok vatandaş, İstanbul dışına çıktı.

9 günlük Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar, dün akşamdan itibaren yola çıktı. Arefe günü yollara düşen vatandaşlar, İstanbul çıkışlarında yoğunluk oluşturdu. 

1 saat önce uyardıktan sonra otobüs şarampole yuvarlandı! Kahraman polis 23 kişiyi ölümden kurtardı! 1 saat önce uyardıktan sonra otobüs şarampole yuvarlandı! Kahraman polis... Haberi Görüntüle

ARAÇLAR DURMA NOKTASINA GELDİ

Sabahın erken saatlerinde D-100 Karayolu Ankara istikametinde ve Çamlıca Gişeleri'nde trafik yoğunluğu oluştu. Araçlar zaman zaman durma noktasına geldi. Kentin ana arterlerden biri olan TEM Otoyolu'nda, Ataşehir ile Sultanbeyli arasında trafik yoğunluğu yaşanıyor. Bayram arifesinde yola çıkan vatandaşlar nedeniyle bu güzergahın Ankara istikametinde trafik ağır seyrediyor. Yoğunluğun yaşandığı Çamlıca gişelerde de araçlar kontrollü olarak geçiş yapıyor.

Bitlis'te trafik kazası: AK Partili başkan hayatını kaybetti Bitlis'te trafik kazası: AK Partili başkan hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA YOLLAR BOŞALDI

Öte yandan vatandaşların İstanbul dışına çıkmasıyla birlikte yollar boş kaldı. Trafiğin mesai zamanlarında yoğun olarak görüldüğü Esenyurt Haramidere Kavşağı’nda da sakinlik görüldü.

Meral Akşener'den eski partisine dikkat çeken talep: Binalardan indirin! Meral Akşener'den eski partisine dikkat çeken talep: Binalardan indirin! Haberi Görüntüle

AVRUPA'DA YÜZDE 11 ANADOLU'DA YÜZDE 8

İBB Cep Trafik haritası verilerine göre, trafik yoğunluğu Avrupa Yakası'nda yüzde 11, Anadolu Yakası'nda ise yüzde 8'e kadar düştü. Kent genelindeki trafik yoğunluğu ise yüzde 10 olarak ölçüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading