Yandex Metrica

Sitede Ara

Şimdi de Habib Nurmagomedov hedefte! Müslüman dövüşcünün spor salonuna terör baskını

Rusya'nın güneyindeki Dağıstan Cumhuriyeti, geçtiğimiz pazar günü polis memurlarını, sivilleri, Hıristiyan kiliselerini ve sinagoglarını hedef alan bir dizi saldırıyla sarsılırken onlarca kişi öldü ve yaralandı. Teröristlerden birinin, bir noktada ünlü Nurmagomedov MMA Okulu spor salonunda eğitim almış bir mma dövüşçüsü olduğu belirlendi. Güvenlik güçleri, terör saldırılarıyla bağlantılı olduğu iddiasıyla eski UFC şampiyonu Habib'in Rusya'daki dövüş okuluna baskın yaptı.

Dünya

29.06.2024, 15:35

23 Haziran günü Rusya'nın Dağıstan bölgesinde terör saldırısı gerçekleşti. Mahaçkale ve Derbent şehirlerinde kimliği belirsiz silahlı kişiler saldırı düzenledi.

Teröristler, bir polis noktası, sinagog ve iki kiliseyi hedef aldı. Terör saldırısında 15'i polis ve 6'sı sivil toplamda 21 kişi hayatını kaybetti. 5 saldırgan ise öldürüldü.

Rus basınına yansıyan bazı haberlerde, saldırganlardan 2'sinin Dağıstan’ın Sergokalinsky Bölgesi Yöneticisi Magomed Omarov’un oğulları olduğu yazıldı. Omarov’un, saldırının ardından gözaltına alındığı ve görevinden alındığı öne sürüldü.

Neptün füzeleri İHA üssünü yok etti: Gizli servis duyurdu: Kayıp çok büyük Neptün füzeleri İHA üssünü yok etti: Gizli servis duyurdu: Kayıp... Haberi Görüntüle

MÜSLÜMAN SPORCU HEDEFTE

Karma dövüş sanatları (UFC) hafif siklette kategorisinde şampiyon olan ilk Müslüman sporcu olan Habib Nurmagomedov, geçtiğimiz günlerde Dağıstan'da meydana gelen terör saldırısını şiddetle kınadı. 

Teröristlerden birinin, bir noktada ünlü Nurmagomedov MMA Okulu spor salonunda eğitim almış bir mma dövüşçüsü olduğu belirlendi. Takımın bir üyesi olmamasına rağmen insanlar onu "Nurmagomedov okulunun öğrencisi" olarak adlandırmaya başladı.

Antalya'ya acil iniş yapan İsrail uçağına yakıt verilmedi, soykırımcılar Rodos rotasını kullandı Antalya'ya acil iniş yapan İsrail uçağına yakıt verilmedi, soykırımcılar Rodos... Haberi Görüntüle

TERÖR BASKINI

Rusya'da güvenlik güçleri, terör saldırılarıyla bağlantılı olduğu iddiasıyla eski UFC şampiyonu Dağıstanlı Khabib'in Rusya'daki dövüş okuluna baskın yaptı. Rus devlet haber ajansı TASS, tutuklamalara yönelik herhangi bir bilginin paylaşılmadığını, operasyonun geçtiğimiz günlerde meydana gelen terör saldırısıyla bağlantılı olduğunu aktardı.

Uzaktan kumandalı mini tankların dönemi başlıyor: Harp alanını karınca gibi tarayacak Uzaktan kumandalı mini tankların dönemi başlıyor: Harp alanını karınca gibi... Haberi Görüntüle

İRLANDAŞI DÖVÜŞÇÜYÜ DEVİRMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere İrlandalı UFC tüy ve hafif sıklet şampiyonu Conor McGregor'u unvan maçında devirmeyi başaran Dağıstanlı Khabib Nurmagomedov rakibinden gelen rövanş teklifini geri çevirmişti. Rövanş maçı yapmayacağını açıklayan yenilgisiz Nurmagomedov bu kararı ile 15 milyon sterlinlik teklifi geri çevirmiş oldu. Nurmagomedov'un mesajı "McGregor herkes gibi sıraya girsin ve beklesin" ifadelerini kullanmıştı.

Soykırımcı İsrail'de 'taktiksel ateşkes' krizi! Ordu ile Netanyahu ters düştü: 'Benimle koordine edilmedi, kabul edilemez' Soykırımcı İsrail'de 'taktiksel ateşkes' krizi! Ordu ile Netanyahu ters düştü:... Haberi Görüntüle

TRUMP'LA GÖRÜŞMÜŞTÜ: FİLİSTİN'DEKİ SAVAŞI DURDURACAĞINIZI BİLİYORUM

Geçtiğimiz günlerde UFC 302’de Müslüman dövüşçü İslam Makhachev ile Dustin Poirier maçını izleyen ABD eski Başkanı Donald Trump, Makhachev'in hocalığını yapan Dağıstanlı efsane dövüşçü Khabib Nurmagoedov ile bir araya gelmişti. Nurmagomedov, Trump’a “Filistin’deki savaşı durduracağınızı biliyorum” derken Trump ise Khabib’e “Durduracağız. Savaşı durduracağım” cevabını vermişti.

Habere Tepki Ver

4

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading