Yandex Metrica

2 saat içinde iki deprem: Türkiye beşik gibi sallanıyor

2 saat içinde iki deprem: Türkiye beşik gibi sallanıyor

Akdeniz'de 2 saat içinde 2 deprem meydana geldi. Türkiye sabah saatlerinden itibaren beşik gibi sallanıyor. Önce Kahramanmaraş'ta sonra Akdeniz açıklarında deprem oldu. 

Yaşam

21.05.2024, 21:58

Türkiye sabah saatlerinden itibaren beşik gibi sallanmata başladı. Kahramanmaraş pazar sabahına depremle uyanırken öğle saatlerinde bir deprem haberi de Akdeniz'den geldi. Peş peşe meydana gelen depremler büyük depremin habercisi mi sorularını akıllara getirdi.

AFAD'dan yapılan duyuruda, Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde saat 09.26 sıralarında 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. 

Depremin şiddeti 3.6 olarak ölçülürken, derinliği 10.78 olarak tespit edildi. Kahramanmaraş depreminden saatler sonra Akdeniz açıklarında deprem meydana geldi.

Hayranlarından buz terapisindeki Engin Altan Düzyatan'a tepki: Bu Ertuğrul Bey mi? Hayranlarından buz terapisindeki Engin Altan Düzyatan'a tepki: Bu Ertuğrul Bey... Haberi Görüntüle

AKDENİZ'DE DEPREM

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi, bu kez korkutan bildiri Akdeniz için duyurdu. (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 10.37 sıralarında merkez üssü Akdeniz olan 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Depremin 9.14 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

Cezaevi yönetimi taleplerini kabul etti! Dilan Polat ve Seçil Erzan'dan hapishanede istek! Cezaevi yönetimi taleplerini kabul etti! Dilan Polat ve Seçil Erzan'dan... Haberi Görüntüle

BİR DEPREM DAHA

Sabah saatlerinde meydana 3.6 büyüklüğündeki deprem sonrası Kahramanmaraş'ta bir deprem daha meydana geldi. Kahramanmaraş Onikişubat merkezli depremin şiddeti 2.0 olarak ölçüldü. Derinliği ise 7.0 km olarak belirlendi.

Habere Tepki Ver

0

0

3

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading