Yandex Metrica

Sitede Ara

Kızıl Goncalar’dan Kızılcık Şerbeti'ne bomba transfer: Nursema’ya yeni partner geliyor!

Kızıl Goncalar’dan Kızılcık Şerbeti'ne bomba transfer: Nursema’ya yeni partner geliyor!

Türkiye'nin konuştuğu dizilerin başında yer alan ve her bölümünde izlenme rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisine nazar değdi. Her bir oyuncusunun ayrı bir karakter özelliğiyle dikkat çeken dizide yaprak dökümü başlarken diziye yeni sezonda çok konuşulacak bir transfer geliyor.  

Yaşam

16.06.2024, 15:55

Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kızılcık Şerbeti’nde her hafta yayınlanan bölümüyle yer yerinden oynamaya devam ederken diziden üzücü bir haber geldi. Her hafta yeni bir kaos yaşanan dizide şimdi de 4 kişinin diziye veda edeceği konuşuluyor. Ancak dizinin Eylül ayında yayınlacak bölümlerinde Nursema'ya yeni partner geliyor.

Gold Film'in geçen sezon reytinglerde zirvede yer alan Kızıl Goncalar dizisinde karşımıza çıkan başarılı bir oyuncu, yeni sezonda Kızılcık Şerbeti’ne katılıyor. 4 oyuncunun ayrıldığı ve 5 yeni oyuncunun katılacağı Kızılcık Şerbeti’nin ilk büyük transferi Şebnem Bozoklu olmuştu.

Kraliyet ailesi hastalıkla boğuşuyor! Önce Kral Charles sonra Kate Middleton hasta oldu! Bir kötü haber de prensesten geldi! Kraliyet ailesi hastalıkla boğuşuyor! Önce Kral Charles sonra Kate Middleton... Haberi Görüntüle

AFFAN KIZILCIK ŞERBETİ'NDE 

Bozoklu’nun canlandıracağı Meri lakaplı Meryem'in ardından başka bir rol için bir genç yetenekle de anlaşma sağlandı. Gold Film'in NOW'da yayınlanan Kızıl Goncalar dizisine Affan rolüyle konuk olan ve gösterdiği performansla beğenileri toplayan Batuhan Yüzgüleç, artık Kızılcık Şerbeti’nde yer alacak.

Gold Film'in NOW'da yayınlanan Kızıl Goncalar dizisine Affan rolüyle konuk olan ve gösterdiği performansla dikkat çeken Batuhan Yüzgüleç, artık Kızılcık Şerbeti’nde yer alacak.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading