Yandex Metrica

Hayranlarını uyardı! Şarkıcı Hande Yener'den çok konuşulacak evlilik açıklaması!

Hayranlarını uyardı! Şarkıcı Hande Yener'den çok konuşulacak evlilik açıklaması!

Türkiye'nin sevilen pop şarkıcılarından olan Hande Yener, verdiği son konserinde hayranlarına 'evlenmeyin' çağrısı yaptı. Ünlü şarkıcının sözleri ise sosyal medya da viral oldu.

Yaşam

01.07.2024, 14:06

Benden Bir Tane Daha Yok, Sopa, Naber, Beni Sev, Kırmızı, Mor şarkıları seslendiren 51 yaşındaki  ünlü şarkıcı Hande Yener  verdiği son konserinde sözleriyle ses getirmeyi başardı. 

'Pis düşüncelere röportaj veremem' dedi! Şarkıcı Hadise magazincilerle röportaj yapmama kararının nedenini açıkladı! 'Pis düşüncelere röportaj veremem' dedi! Şarkıcı Hadise magazincilerle röportaj yapmama... Haberi Görüntüle

BİR KEZ EVLİLİK YAPMIŞTI

1990 yılında Uğur Kulaçoğlu ile dünyavine giren ancak 1994 yılında yolları ayıran ünlü şarkıcı Hande Yener Bodrum'da sahne aldığı sırada hayranlarına seslendi. 

Yeni haftada sıcaklarla mücadeleye devam! Sıcaklıklar 5-10 derece artacak! 24 Haziran 2024 Pazartesi hava durumu Yeni haftada sıcaklarla mücadeleye devam! Sıcaklıklar 5-10 derece artacak! 24... Haberi Görüntüle

HAYRANALARINA 'EVLNMEYİN' ÇAĞRISI YAPTI

Yener 'evlenmeyin' diyerek hayranlarını uyardı. Şarkıcı Yener, “İnsan evlenmekle o hatayı bir kere yapıyor. Bakın ben, o hatayı bir kere yaptım 30 yıl önce... Evlenmeyin'' diye ekledi.

4 yıl boyunca Uğur Kulaçoğlu il evli kalan Hande Yener'in Çağın Kulaçoğlu adında bir oğlu olmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading