Yandex Metrica

Sitede Ara

Londra rüyası kısa sürdü! Muhteşem Yüzyıl'ın Hünkarı Halit Ergenç Bergüzar Korel ile Türkiye'ye döndü!

Londra rüyası kısa sürdü! Muhteşem Yüzyıl'ın Hünkarı Halit Ergenç Bergüzar Korel ile Türkiye'ye döndü!

Oynadığı dizi ve filmlerle büyük başarı elde eden Halit Ergenç ve eşi Bergüzar Korel oğullarının eğitimi için Londra'ya taşınmıştı. Ancak çift taşındıktan kısa bir süre Türkiye'deki işleri için geri dömdüklerini duyurdu.

Yaşam

28.06.2024, 12:47

Vatanım Sensin, Binbir Gece, Muhteşem yüzyıl, Aliye, Zerda gibi dizilerde ro lalan 54 yaşındaki ünlü oyuncu Halit Ergenç 15 yıl önce ünlü oyuncu Bergüzar Korel ile dünyevine girmişti. Çift özel hayatlarıya ilgili magazin dünyasında yerlerini almaya devam ederken kariyerlerindeki başarılarıyla da dikkatlerden kaçmıyorlar.

Plastik cerrah eşini ölüme terk etti! Eşi Hillary Brown'a estetik yaptıktan sonra tutuklandı Plastik cerrah eşini ölüme terk etti! Eşi Hillary Brown'a estetik... Haberi Görüntüle

LONDRA'DA YAŞAM KISA SÜRDÜ

Geçtiğimiz yıllarda Londra'ya taşınma kararı alan çift ev almış ve 3 çocuğuyla birlikte Londra'da yaşamaya başlamışlardı. Ancak ünlü çiftin Londra'daki hayatları kısa sürdü. Çift oğullarının eğitimi için Londra'ya gitme kararı almış ancak Türkiye'deki işleri nedeniyle İstanbul'a döndükleri öğrenildi.

Masterchef jürisi Mehmet Şef eline ne olduğunu ilk kez açıkladı: 3 parmağım gitti, bu lanet değil kaza Masterchef jürisi Mehmet Şef eline ne olduğunu ilk kez açıkladı:... Haberi Görüntüle

YENİ PROJELERİ İÇİN GERİ DÖNDÜLER

Çift çocuklarının okul kayıtlarını Türkiye'ye aldıklarını yeni yayınlanacak olan televizyon dizisi için ise çalışmalara başladıkları öğrenildi.  Ünlü oyuncu Ergenç'in ünlü bir araba markasının reklam yüzü olacağı öğrenilirken, ''Kral Kaybederse'' dizisiyle ekranlara döneceği öğrenildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading