Yandex Metrica

Masterchef jürisi Mehmet Şef eline ne olduğunu ilk kez açıkladı: 3 parmağım gitti, bu lanet değil kaza

Masterchef jürisi Mehmet Şef eline ne olduğunu ilk kez açıkladı: 3 parmağım gitti, bu lanet değil kaza

TV8 ekranalrının sevilen yarışmalarından olan Masterchef yemek programında şef Mehmet Yalçınkaya ve bir yarışmacı arasındaki diyalog herkesi duygulandırdı. Yarışmacı uzuv kesikliğinden dolayı lanetlendiğini düşündüğünü belirtince Mehmet Şef başına gelen kazayı ve sol elinin 3 parmağını nasıl kaybettiğini açıkladı.

Yaşam

28.06.2024, 11:50

Yaz aylarının sevilen programları arasında yerini alan TV8 ekranlarında şef Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve İtalyan Şef Danilo Zanna'nın sunumula hzırlanan Masterchef heyecanı başladı. Yeni sezonda yeni kadroyu belirleyen jüri üyeleri, yarışmacıları seçmek için verilen sürede bir tabak yemek çıkartmalarını istiyor. 

Yeni sezonda olmayacak! Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen ayrılık nedenini bir bir açıkladı! Yeni sezonda olmayacak! Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen ayrılık nedenini... Haberi Görüntüle

MEHMET ŞEF İLE YARIŞMACI ARASINDA DUYGUSAL ANLAR

Yarışmanın yeni bölümünde ise bir yarışmacı traktör pervazında bir uzvunu kaybetmesine ilişkin duygu dolu hilayesini anlattı. Yarışmacının ağlaması üzerine, Mehmet Yalçınkaya 'Niye ağlıyorsun?' dedi. O yarışmacı ise, "Konusu açılınca hep gözlerim doluyor istem dışı. Hep saklandım bu yüzden. Artık saklanmak istemiyorum, hep özgür olmak istiyorum. Ben lanetlenmişim de sadece benim başıma gelecekmiş gibi düşünmek istemiyorum artık." dedi.

Survivor bitti kavga bitmedi! Yarışmacılar sosyal medyayı birbirine kattı: Açtırma bayramlık ağzımı Survivor bitti kavga bitmedi! Yarışmacılar sosyal medyayı birbirine kattı: Açtırma... Haberi Görüntüle

PARMAKLARINA NE OLDUĞUNU İLK KEZ AÇIKLADI

Mehmet Şef ise çocukken yaşadığı kazayı anlattı. Ünlü şef elini kıyma makinesine kaptırdığının doğru olmadığını belirterek sol elindeki 3 parmağının başına gelen bir talihsizlik sonucunda kaybettiğini anlattı.

Ünlü şef, "Bu bir lanet değil, bu bir kaza. Ben bugüne kadar bu konuya hiç değinmedim. Benim etkilendiğim bir şey söyleyeyim. Benim mesela iki tane çocuğumun dövmesi benim elim. Benzer hikayelerimiz var aslında. Ben de iki arkadaşımla oynarken…” dedi.

Meteorolojiden sıcaklık uyarısı geldi!  Öğlen sakın dışarı çıkmayın! 27 Haziran Perşembe 2024 hava durumu! Meteorolojiden sıcaklık uyarısı geldi! Öğlen sakın dışarı çıkmayın! 27 Haziran... Haberi Görüntüle

''İLERLEMEK ZORUNDAYDIM''

Yalçınkaya, “11 yaşından itibaren bulaşıkhanede başladım. Hiç kimse aşçı olamaz dedi. Bıçağı tutamaz. Tabağı tutamaz dedi. Böyle acımasızlıklar var. Sen hırslanıyorsun ve daha çok yapmaya çalışıyorsun. Bu çocuktan aşçı olmaz dendi. Bu bana her zaman için hırs ve bir tutunma verdi. Mutfağa geçtim. Mutfakta da herkesten daha fazla çalışarak bu işte ilerleme zorunluluğum vardı. Çok seviyordum. İlerledim. Türkiye’nin en büyük tesislerinde şeflik yaptım.'' dedi.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading