Yandex Metrica

Space X'te taciz skandalıyla gündeme gelmişti! Elon Musk'ın 12'inci çocuğu ortaya çıktı!

Space X'te taciz skandalıyla gündeme gelmişti! Elon Musk'ın 12'inci çocuğu ortaya çıktı!

Amerikalı ünlü iş adamı Elon Musk, iş hayatının yanı sıra özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde SpaceX'te taciz skandalı ile gündeme gelen Musk'ın 12'inci gizli bir çocuğu olduğu ortaya çıktı.

Yaşam

23.06.2024, 17:38

Neuralink, X, SpaceX, Tesla gibi dev teknoloji şirketlerinin sahibi olan 52 yaşındaki iş adamı Elon Musk bu kez kariyeriyle değil özel hayatıyla dünya basınında geniş yankı buldu.

Aslı Enver'in telefon numarasını buldular! Ünlü oyuncuyu işletmeye çalışan arkadaşların videosu sosyal medyada viral oldu! Aslı Enver'in telefon numarasını buldular! Ünlü oyuncuyu işletmeye çalışan arkadaşların... Haberi Görüntüle

12'İNCİ ÇOCUĞU ORTAYA ÇIKTI

Ünlü milyarderin şarkıcı Grimes'ten 3 çocuğu olduğu önceki ilişkilerinden ise 6 çocuğu olduğu öğrenilmişti. Sonrasında ise 2022 yılında bir başka kadından ikiz bebekleri olduğu öğrenilmişti. 11 çocuğu olduğu bilinen öElon Musk'ın gizli bir çocuğu daha olduğu ortaya çıktı. 

Beyin tümörüyle mücadele ediyordu! Ünlü şarkıcı Şimal'den haber var! Gözyaşları içinde duyurdu Beyin tümörüyle mücadele ediyordu! Ünlü şarkıcı Şimal'den haber var! Gözyaşları... Haberi Görüntüle

NEURALİNK YÖNETİCİSİNDEN 3. ÇOCUĞU OLDU

Musk'ın kendisine ait olan Neuralink şirketi yöneeticilerinden Shivon Zilis'ten çocuğu olduğu öğrenilirken, Musk'ın ikiz bebeklerinin de Zilis'e ait olduğu biliniyor. 

Öpüşmekten düz yolda yürüyemediler! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in o halleri sosyal medyada viral oldu! Öpüşmekten düz yolda yürüyemediler! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in o... Haberi Görüntüle

CİNSEL TACİZ SKANDALI İLE GÜNDEME GELDİ

Bloomberg tarafından hazırlanan raporda ise Elon Musk'ın 12 çocuğu olduğu ve uzun yıllardır Space X şirketinde birçok kadın çalışana, stajyerler de dahil cinsel tacizde bulunduğu iddia edilmişti. 

Geçtiğimiz yıllarda ise Musk'ın dünyadaki doğum oranının giderek düştüğünü ve bunun ilerde büyük bir sorun oluşturacağını defalarca kez dile getirdiği de biliniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading