Yandex Metrica

Aşkları yeniden alevlendi! Çağla Şıkel eski sevgilisi ile Çeşme'de alemlere aktı

Ünlü manken Çağla Şıkel geçtiğimiz yıllarda Nail Gönenli ile aşk yaşamaya başlamış ancak ilişkileri kısa süre sonra son bulmuştu. Ayrıl barış olan ikili, 'biz arkadaş kalabilen eski sevgilileriz' demesinden sonra Çeşme'de bir partide birlikte görüntülendiler. 

Yaşam

23.06.2024, 11:30

Türkiye'nin başarılı mankenlerinden olan, sunuculuk ve oyunculuk yapan 45 yaşındaki Çağla Şıkel, 2008 yılında Emre Altuğ ile dünyaevine girmiş, Kuzey ve Uzay adında iki çocukları olmuştu. Ancak çift 2015 yılında yolları ayırmasının ardıdan ise sık sık görüşmeye devam etmişlerdi. 

Geçtiğimiz yıllarda avukatı Nail Gönenli'ye gönlünü kaptıran ünlü sunucunun sık sık vakit geçirdiği görüntüler magazin dünyasına yansımıştı. 

Aslı Enver'in telefon numarasını buldular! Ünlü oyuncuyu işletmeye çalışan arkadaşların videosu sosyal medyada viral oldu! Aslı Enver'in telefon numarasını buldular! Ünlü oyuncuyu işletmeye çalışan arkadaşların... Haberi Görüntüle

EVLİLİK BEKLERKEN AYRILIK HABERİ GELDİ

Şıkel Gönenli'yi sık sık aile davetlerine götürmüş, çiftin evlilik adımı atacağı beklenirken ayrılık kararı almaları ise herkesi şaşırtmıştı. 

Katy Perry'den Türk hayranlarını sevindiren haber! Dünyaca ünlü şarkıcı İstanbul'da konser vereceğini duyurdu! Katy Perry'den Türk hayranlarını sevindiren haber! Dünyaca ünlü şarkıcı İstanbul'da... Haberi Görüntüle

ARKADAŞ KALABİLEN ESKİ SEVGİLİLER

Ayrılan çiftin yaz başında birlikte tatil yaptığı görüntüler ise çiftin yeniden barıştığı yönünde iddiaları ortaya çıkarmış, Şıkel ise, ''Biz arkadaş kalabilen eski sevgilileriz. Bundan sonra da bizi görürsünüz, göreceksiniz de…” demişti. 

Ancak çiftin ise bu kez yeniden bir araya geldiği öğrenildi. Muhabir Online'ın haberine göre ünlü çiftin Çeşme'de bir mekanda verilen partide doyasıya eğlendikleri görüldü. Çiftin yeni bir aşka yelken açtığı iddiaları ise yine gündemini koruyor.

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading