Yandex Metrica

Süleyman Çakır mı? Hızır Çakırbey mi? Oktay Kaynarca tarafını seçti!

Süleyman Çakır mı? Hızır Çakırbey mi? Oktay Kaynarca tarafını seçti!

Bir döneme damgasını vurmuş Türk dizi tarihinin en başarılı dizilerinden olan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Süleyman Çakır rolünü canlandıran ünlü sanatçı Oktay Kaynarca Eşkiya Hükümdar Olmaz diisiyle de Hızır Çakırbey rolünü canlandırmıştı. Usta oyuncuya iki karakter arasında seçim hakkı verildi ve bakın Kaynara ne cevap verdi.

Yaşam

11.06.2024, 15:43

Kurtlar Vadisi Pusu, Adanalı, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Ben Bu Cihana Sığmazam, Deli Yürek, Ustura Kemal, Sakarya Fırat gibi dizilerde rol alan 59 yaşındaki usta oyuncu Oktay Kaynarca'ya en sevdiği rolü soruldu.

Kurtlar Vadisi dizisiyle hafızalara kazınan usta oyuncu yakın zamanda ATV ekranlarında yerini alan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle ekranlarda yerini almaya devam ediyor.

19 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 19 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

SÜLEYMAN ÇAKIR MI HIZIR ÇAKIRBEYLİ Mİ?

Usta oyuncu Kaynarca A Para kanalında Biz Bize peogramının konuğu oldu. Oktay Kaynarca'ya, "Süleyman Çakır mı yoksa Hızır Çakırbeyli mi?" sorusu yöneltildi. Usta oyuncu ise Hızır Çakırbeyli cevabını verdi.

15 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 15 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

TERCİHİNİ YAPTI

Oktay Kaynarca tercihinin nedenini ise, "Çünkü Hızır daha insan ve daha olgun. Her şeye hakim ve daha keyifli... Açılımı ve yelpazesi daha geniş bir adam. O yüzden itiraf etmek gerekirse Süleyman Çakır'ı oynamak kolay ama Hızır Çakırbeyli karakterini bütün notalarına basarak oynamak hem daha önemli hem de daha zor. O yüzden Hızır Çakırbeyli hoşuma gidiyor." sözleriyle açıkladı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading