Yandex Metrica

'Seninle neden evlenmediler?' dedi! Meryem Uzerli'nin Hülya Avşar'a verdiği cevap viral oldu!

'Seninle neden evlenmediler?' dedi! Meryem Uzerli'nin Hülya Avşar'a verdiği cevap viral oldu!

Hülya Avşar youtube programına ünlü oyuncu Meryem Uzerli'yi konuk etti. Uzerli'ye 'Neden hiç evlenmedin?' sorusunu yöneltince Uzeli'den şaşırtan bir cevap oldu. İkilinin arasındaki diyalog ise sosyal medyada günün en çok konuşulan konusu oldu.  

Yaşam

29.06.2024, 16:26

Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem karakterini canlandıran 40 yaşındaki Türk- Alman asıllı ünlü oyuncu Meryem Uzerli, Hülya Avşar'ın youtube programına konuk oldu.

20 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 20 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

HÜLYA AVŞAR'DAN ŞAŞIRTAN SORU

Avşar, Uzerli'ye kariyeri ve özel hayatına ilişkin sorular yöneltti. Uzerli'ye aşk hayatıyla ilgili sorular sorunca Uzerli,  "Ne zaman aşk başarılı ki? Biriyle beraber olup onunla hayatının sonuna kadar birlikte olunca başarı mı oluyor? Ya da ayrılınca başarısız mı? Bence aşk için başarılı ya da başarısız diye bir şey yok" dedi.

O açıklama sonrasında ise Hülya Avşar,  "Hiç evlenmedin değil mi sen? Niye evlenmedin? Neden evlenmediler seninle? Yani seni niye kaçırdılar?'' diye sordu.

Icardi'yi çıldırtacak paylaşım! Wanda Nara ile anılan rapçi L-Gante'den şaşırtan hamle! Icardi'yi çıldırtacak paylaşım! Wanda Nara ile anılan rapçi L-Gante'den şaşırtan... Haberi Görüntüle

UZERLİ'NİN AÇIKLAMASI VİRAL OLDU

Meryem Uzerli, "O benimle evlenmediler değil. Bazen hayat seni yaşıyor, bazen sen hayatı yaşıyorsun. Bir dönem hayat beni yaşadı. En önemli şey bana göre hataları bilmeyerek yapmak" dedi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading